Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ Β 662 για τις θέσεις στα νοσοκομεία για τους ΠΕ και ΤΕ Νοσηλευτές σε διαθεσιμότητα.


Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 10/2014 (479/Β/26.2.2014)
Ανακοίνωσης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Δείτε το ΦΕΚ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι 21/3/2014

4 σχόλια:

  1. Δηλ. δωσαμε εξετασεις σε "σκληρο" γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ για να μεταταχθουμε στα νοσοκομεια;;;;;;;;;
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και τώρα συνάδελφε την ύστατη ώρα της απόλυσης, θεωρείς τον εαυτό σου ξεχωριστό από τους άλλους, λόγω σκληρού ΑΣΕΠ όπως λες. Αντί να διεκδικούμε από την αρχή όλοι μαζί αποκατάσταση με θέσεις στο Παιδείας, αφήσαμε κάποιους να διεκδικούν εξ' ονόματός μας θέσεις στο Υγείας. Όλοι αυτοί, αν δεις τα χθεσινά αποτελέσματα βολεύτηκαν σε ΙΕΚ, παραδίδοντας τους υπόλοιπους στον καιάδα του υγείας ή στην ανεργία. 'Ετσι δεν είναι κύριοι της ΠΣΕΝΔΕ; Καλά βολευτήκατε όλοι σας είδα. Πότε άραγε και ποιος σας εξουσιοδότησε να διεκδικήσετε εξ' ονόματός μας θέσεις στο υγείας; Γιατί δεν τις προτιμήσατε εσείς οι ίδιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ- ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ - ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΣΕΠ.
      ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ - ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

      ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ) -ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ.

      ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΩΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ.
      ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ.

      ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

      ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΕ18.10 ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ...

      ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ( ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ) ΣΤΟ BOLG ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ " ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ..."

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Η ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

      ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΣΔΕΛΦΕ- ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑΚΙΑ ΒΟΛΕΥΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ........

      ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΘΕΣΗ......

      ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟ ΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.......

      ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ .....

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που τελικά αντιλαμβανόμαστε πλέον την πραγματικότητα, και το ρόλο όσων αυθαίρετα χρίστηκαν εκπρόσωποί μας μας.Καλή σου τύχη.

      Διαγραφή